Нестабільне електропостачання, серйозні перепади параметрів напруги, що згубно впливають на стан електрообладнання та побутових приладів, потребують серйозного захисту. Для того, щоб убезпечити техніку та передбачити її роботу в резервному режимі, слід купити ДБЖ. До пристроїв підключають:

  • обладнання котелень, автономні системи опалення приватних будинків;
  • комп'ютери, сервери та периферійні пристрої;
  • системи безпеки та аварійне освітлення;
  • технологічне обладнання, задіяне у безперервних циклах виробництва;
  • медичні візуалізовані та інші прилади.

Який можна купити ДБЖ

Весь продукт, що випускається виробниками, відноситься до однієї з трьох основних категорій:

  • прилади резервного типу;
  • клас інтерактивних пристроїв;
  • прилади з так званим подвійним перетворенням.

Не кожне джерело БЖ підійде для будь-якого електроустаткування. Резервні моделі мають блок аналізу напруги і підключають до роботи акумуляторні батареї чітко в моменти зникнення струму в основній лінії живлення. Купити ДБЖ даного типу має сенс, коли в мережній лінії не спостерігаються різкі стрибки напруги, оскільки пристрій не оснащений системою стабілізації.

В інтерактивних приладах впроваджені трансформатори, які виконують функцію, що стабілізує напругу. Як тільки в магістральній лінії фіксується серйозне відхилення параметрів напруги, пристрій відразу реагує, відключаючи обладнання від мережі. Відбувається миттєвий перехід на акумулятор.

Якщо купити ДБЖ з онлайн доступом, то таке придбання забезпечить споживача струмом із фіксованою напругою чистої синусоїди на виході без будь-яких перешкод.

Купити ДБЖ

Промислові ДБЖ

В умовах реального виробництва захист системи електричного постачання – об'єктивна необхідність. Наявність джерела БЖ забезпечує безперебійність робочого процесу та виключає ризики виходу з ладу обладнання через можливі перешкоди. У системі електропостачання підприємства чи цеху можуть задіюватись різні види безперебійників. Лінійно-інтерактивні моделі з високими характеристиками або передові ДБЖ з онлайн-доступом встановлюють на ділянках, де захист є принципово важливим аспектом технологічного процесу виробництва або обробки даних. Купити ДБЖ резервного типу буває достатнім для ділянок із невисоким рівнем відповідальності.

До пристроїв промислового типу пред'являються підвищені вимоги. Насамперед параметри потужності. Однак залежно від специфіки виробництва до відмінних особливостей ДБЖ можуть належати:

  • клас захисту від стійкості до забруднення IP43 та вище;
  • стійкість до впливу вібрації, високих температур, агресивного середовища;
  • невразливість у разі потужних перевантажень у мережі;
  • ремонтоспроможність і можливість модернізації;
  • зручне управління, зокрема дистанційне.

ТОВ «Селком Електронік» пропонує споживачам купити ДБЖ промислового зразка різної потужності. Проводимо також ремонт, тестування працездатності електротехнічного обладнання та його сервісне обслуговування.

Можливо, Вам також буде цікава наступна продукція: ДБЖ, ДБЖ для котла, ДБЖ для дому, ДБЖ купити, ДБЖ для комп'ютера, як вибрати ДБЖ, ДБЖ для сервера, джерело безперебійного живлення для газового котла, джерело безперебійного живлення ціна, джерело безперебійного живлення ДБЖ.

Акумуляторні батареї
Перетворювачі
Проектні роботи
Виробники