АКБ HoppeckeАКБ Hoppecke – це стовідсоткова якість, німецькі технології, надійність і максимально тривалий термін служби. Для виготовлення застосовуються новітні технології, що у поєднанні з величезним досвідом дозволяє випускати продукцію, яка відповідає усім вимогам покупців.

Переваги АКБ Хоппеке (Hoppecke)

Компанію Хоппеке було створено 1927 року. Сьогодні вона є одним із найбільших виробників стаціонарних систем для забезпечення безперебійного живлення об'єктів промисловості та підприємств.

Плюсами компанії можна назвати:

  • Досвід роботи в цьому напрямі понад 80 років.
  • Традиційна німецька якість.
  • Повний пакет послуг від проектування, встановлення до технічного обслуговування та навчання.
  • Велика мережа продажів у різних країнах.
  • Широкий асортимент продукції для будь-яких сфер застосування.

АКБ Hoppecke застосовуються як джерело безперебійного живлення на електростанціях, підприємствах телекомунікації, в ролі аварійного освітлення, як сигнальна техніка, а також для організації пускового механізму тощо.

Залежно від типу електроліту, що використовується, АКБ Хоппеке випускаються в трьох варіантах виконання:

  • GEL-технологія. Акумуляторні батареї застосовуються як автономні джерела, і навіть за наявності складних мережевих рішень з організації систем зв'язку. Також можливе використання в галузі телекомунікаційних структур як резервного джерела, так і аварійного. Гарантійний період експлуатації становить 18 років.
  • AGM-технології. Використовуються як під час живлення телекомунікаційних майданчиків, так і на об'єктах, як джерело безперебійного електроживлення. Особливо потрібні АКБ Хоппеке на електрогенеруючих станціях. Тривалість роботи до 12 років.
  • Рідкий електроліт. Відрізняються від вищеописаних АКБ Hoppecke термін служби, який досягає 25 років. Застосовуються для організації освітлення, на об'єктах телекомунікації та сигналізаційних системах.

Де придбати акумуляторні батареї Хоппеке

ТОВ «СЕЛКОМ ЕЛЕКТРОНІК» займається проектними та інжиніринговими роботами і постачанням електроустаткування для будь-яких областей застосування. Ми співпрацюємо зі світовими виробниками обладнання та даємо гарантію на нашу продукцію. У нас налагоджена система постачання та досвід, що дозволяє вирішувати будь-які завдання. Ми не просто продаємо АКБ Хоппеке, але й виконуємо монтаж і пусконалагоджувальні роботи, а також даємо гарантію та проводимо постгарантійне обслуговування. Оформити замовлення на АКБ Hoppecke і отримати консультацію ви можете за телефонами: (044) 277-62-80, (044) 277-62-81.

Акумуляторні батареї
Перетворювачі
Проектні роботи
Виробники