HOPPECKE на EES Europe 2019 у Мюнхені

13.05.2019

Розумна виставка E Europe відкриє свої двері у Мюнхені в середині травня. Наш партнер HOPPECKE також буде присутній у складі EES Europe та представить свої основні моменти на міжнародній виставці батарей і систем накопичення енергії.
Цього року HOPPECKE надасть перспективні рішення для зберігання відновлюваних джерел енергії та інноваційні акумуляторні технології, такі як новий системний scalebloc і системний масштабований scalecube.
Системизатор зберігання енергії scalebloc є універсальним у своїх сферах застосування та пропонує своїм користувачам низькі витрати на придбання та загальні експлуатаційні витрати при короткому періоді окупності. Енергетичне рішення відповідає як складним, так і стандартизованим вимогам і усуває розрив між домашніми та великими системами зберігання.
Системний scalecube також буде частиною презентації виставки, яка може бути налаштована та розширена як модульна високопродуктивна гібридна система зберігання великої ємності відповідно до вимог замовника. Вона поєднує в собі дві технології зберігання: свинець та літій, щоб використовувати переваги відповідної технології для зберігання та виділення енергії.

HOPPECKE є піонером у важливій галузі протипожежного захисту у літій-іонних технологіях. Відвідувачі та клієнти можуть дізнатися більше про унікальне рішення, розроблене HOPPECKE. Протипожежне рішення захищає кожен літієвий модуль батареї індивідуально у разі пожежі і у такий спосіб обмежує його поширення. Токсичні гази не можуть спалахнути завдяки спеціальній технології дегазації.

Акумуляторні батареї
Перетворювачі
Проектні роботи
Виробники