Гелеві акумулятори – ціна доступна

До надійних джерел автономного живлення відносяться гелеві акумулятори, ціна виробів коливається у великому діапазоні та залежить від характеристик пристрою і виробника. Споживачі вибирають продукт цього типу з кількох важливих причин:

  • довговічність пристрою за умови правильної експлуатації;
  • не вимагає обслуговування (немає необхідності спостерігати за рівнем електроліту та додавати дистильовану воду);
  • хорошої герметичності, оскільки електроліт, перебуваючи в желеподібному стані, не витікає навіть при пошкодженнях корпусу;

Акумулятори з маркуванням GEL є типом АКБ, в яких електроліт знаходиться не в рідкій консистенції, як у класичних конструкціях, а у вигляді згущеної маси. Залізоподібний стан електроліту одержують, додаючи в сірчану кислоту двоокис кремнію.

Гелеві акумулятори, ціна яких прийнятна для широкого використання, застосовують у пристроях автономного та безперебійного живлення, в системах сонячної та вітрової електростанції, як еклектичний потяг у спецтехніці, для резервного живлення промислових підприємств, підстанцій та об'єктів енергетики.

В АКБ із гелевим електролітом рівень газоутворення дуже низький. Пристрої можна використовувати в закритих приміщеннях, вони абсолютно безпечні. Параметри їхньої ємності майже не змінюються навіть у дуже несприятливих умовах використання, наприклад, за низьких температур. В акумуляторах допускається глибокий розряд, при цьому пристрій швидко відновлює працездатність після заряджання. І при зберіганні практично не втрачають заряду.

Вартість АКБ варіюється в широкому діапазоні і залежить від технічних параметрів, бренду та обумовленої виробником сфери використання.

Гелеві акумулятори ціна

Що потрібно знати про зарядку акумуляторів з гелевим електролітом

Експлуатація пристроїв потребує періодичного заряджання. У цьому процесі необхідно стежити, щоб зарядна напруга не перевищила граничне значення. Тому підходять не всі зарядні пристрої, а моделі, конструкцією яких передбачено регулювання сили струму і напруги. Найкраще використовувати зарядні пристрої тієї ж марки, що і АКБ, з автоматичним відстеженням показників напруги, здатністю самостійно зменшувати силу струму і відключатися, коли виникає потреба. Такий підхід дозволить продовжити експлуатаційний термін батареї гелевих акумуляторів, ціна окупиться багаторазово.

Пропозиції для споживача

Компанія «Селком Електронік» постачає українському споживачеві гелеві акумулятори, ціна яких відповідає високій якості продукції.

У товарному асортименті:

  • АКБ глибокого розряду типу американської марки Trojan, що не обслуговується;
  • тягові батареї нової модифікації evolution з гелевим електролітом бренду Hawker;
  • герметизовані батареї високої надійності відомої компанії Hoppecke, що випускаються за гелевою технологією.

Вся фірмова продукція відповідає європейським стандартам і пройшла сертифікацію відповідно до української системи УкрСЕПРО.

Якщо у вас немає чіткого уявлення, яку саме модель придбати, фахівці «Селком» порекомендують різні варіанти продукції – гелеві акумулятори за приємною ціною, враховуючи необхідну ємність та розміри виробу. Ви отримаєте повну інформацію про переваги тієї чи іншої марки продукту.

І не забувайте, що на акумуляторах не заощаджують. Вартість товару сьогодні можна порівняти з якістю продукту.

Акумуляторні батареї
Перетворювачі
Проектні роботи
Виробники