Сучасні моделі ДБЖ виконують захисну функцію від провалів напруги, перевантажень в основній мережі, здійснюють фільтрацію виникаючих імпульсів, резервне енергоживлення споживача. ДБЖ можна купити з різним додатковим функціоналом: автоматичною сигналізацією, моніторингом основних параметрів роботи пристрою, «холодним стартом».

Основні сфери застосування джерел БЖ:

  • It-сфера, яка потребує захисту комп'ютерної техніки, автоматизованих робочих місць, серверних блоків;
  • телекомунікаційна галузь, де використовуються складні пристрої супутникового зв'язку, систем комунікації та інші надчутливі прилади;
  • промисловість, що вимагає гарантійного електроживлення двигунів верстатів, механізмів, котелень, насосних станцій та іншого обладнання;
  • медицина для безперебійної та надійної роботи сучасних приладів;

Без гарантованого постачання електрики неможливе функціонування різних систем безпеки.

ДБЖ купити

ДБЖ купити: групи продукту

Функціонування пристроїв базується на певній схемі, яка може бути:

  • резервною;
  • інтерактивною;
  • подвійного перетворення.

Апарати, що працюють за резервною схемою, у звичайному режимі використовують централізовану мережу. Знеструмлення лінії призводить до блискавичного перемикання пристрою на електроживлення, що йде від вбудованих у конструкцію акумуляторних батарей. Прилади мають високий ККД, незначний ступінь тепловиділення. Це плюс резервних моделей. До мінусів відносять відсутність корекції напруги. ДБЖ купити у цьому виконанні радимо як захист ПК, офісних периферійних пристроїв, виробничих ділянок з невисоким рівнем відповідальності.

Принцип роботи джерел БЖ, заснованих на інтерактивній схемі, схожий з резервним. Різниця полягає в наявності стабілізуючої напруги функції, що розширює сферу використання. Доцільно ДБЖ купити для промислових і персональних комп'ютерів, різноманітного виду електрообладнання, де не використовуються асинхронні види двигунів.

Пристрої зі схемою подвійного перетворення активно застосовують у всіх сферах, де важливу роль відіграє безперервне функціонування обладнання, обов'язкове коригування як напруги, так і частоти струму, необхідне живлення електротехнічного оснащення виробництв із високими показниками навантаження. Робота ДБЖ даної конструкції заснована на подвійному перетворенні струму. Прилад спочатку конвертує постійний струм у змінний і, навпаки, перетворює його на постійний.

Джерела безперебійного живлення слід купувати, враховуючи їх параметри потужності. Виробники випускають:

  • малопотужні пристрої, які знаходять застосування для побутових потреб і відповідають споживчим вимогам невеликих господарств, офісів;
  • ДБЖ середньої потужності орієнтовані на використання для якісного безперервного електроживлення дата-центрів, апаратури телекомунікаційного призначення, локальних мереж;
  • системи з високими параметрами потужності, які здатні гарантувати безперебійну та надійну роботу великих підприємств, забезпечуючи вирішення технологічних завдань виробництва.

ДБЖ купити в «Селком Електронік»

З огляду на постійний попит споживачів на продукцію ДБЖ, наша компанія подбала про широкий асортимент даного сегменту продукції. У нас ви можете ДБЖ купити та забезпечити потреби виробництва і побутову сферу використання.

Ознайомтеся з продуктом у каталозі, вибирайте потрібні моделі. Якщо ви зайшли в глухий кут, не впевнені у правильності вибору, наші менеджери проконсультують, порадять моделі в оптимальному варіанті, враховуючи конкретні умови, в яких планується експлуатувати ДБЖ.

Можливо, Вам також буде цікава наступна продукція: ДБЖ, ДБЖ для котла, ДБЖ для дому, ДБЖ для комп'ютера, купити ДБЖ, як вибрати ДБЖ, ДБЖ для сервера, джерело безперебійного живлення для газового котла, джерело безперебійного живлення ціна, джерело безперебійного живлення ДБЖ.

Акумуляторні батареї
Перетворювачі
Проектні роботи
Виробники